Om Honung

Honung är en tidlös naturprodukt har älskas av alla. Den är en sötsak för barnen, en uppiggande natur medicin, och ett smakrikt tillbehör till frukost eller till  desserter.

Om du söker variation , tradition och en oförfalskad, gyllene smaksensation, finns det inget som slår honung. Honung är en produkt som produceras av bin. Ingenting får tillföras honungen eller tas bort för att den ska få kallas honung. Det finns mängder av olika sorters honung. Honung finns både i fast och flytande form och smak, konsistens, färg och arom beror på var bina har hämtat nektaren.

Vår honung är en rå ekologisk honung med smak från medelhavet och produceras lokalt på landet utan närhet till mijöföroreningar och avgaser. Bio Bee honung har olika aromatiska "dragväxten" som ger varje sorthonung sin unika smak och arom såsom blomster, skog, acasia etc etc.  Andra växter som också kan förekomma som drag i mindre omfattning är bland andra björnbär, vildjordgubbe och oregano.

Försök alltid köpa honung som är obehandlad och rå. Gärna från biodlare som ej behandlar sin honung och som tar hand om bina på deras villkor. Lika viktigt är det att biprodukter kommer från biodlare som har respekt för miljön, respekt för bikupan och binas språk. Det är dags att vakna och ta hand om våra bin!

Produkter

Handla